Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.

[es] :: Predlozi i pitanja :: Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.
(Zaključana tema (lock), by Gojko Vujovic)

[ Pregleda: 1132 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

popusicko

Član broj: 12568

+730 Profil

icon Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.30.05.2024. u 23:02 - pre 10 meseci
Zbog te teme sam svaki dan dolazio na forum.
Ovo je sada velik gubitak za forum i za moj duševni mir.
Skroz sam ozbiljan

0

nato_bot

Član broj: 335224

+17 Profil

icon Re: Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.31.05.2024. u 03:14 - pre 10 meseci
Tema je zatvorena da bi se Srbija uskladila sa Evropskom Unijom a protiv interesa Srbije uz gratis odbijanja Evropske Unije da primi Srbiju (što i nije tako loše jer bi ulaskom Srbije u EU dobio zemlju koja će da te više košta).
Ostalo ti je da gledaš Happy TV a onda će te iz Evropske Unije proglasiti neprijateljem jer ne gledaš EU i USA propagandu putem od USA, Britanije i Nemačke finansiranih "nezavisnih" medija kao što su Radio "Slobodna" Evropa, Dojče Vele, BBC...

Kolike su razmere USA/EU ratnohuškačke propagande možeš da oceniš elementarnim uvidom u neki od dezinformacionih sadržaja kao što je na primer:
Medijske sankcije nemaju efekta, RT i Sputnik dostupni u EU
Citat:
Takođe, forenzički tim Radija Slobodna Evropa (RSE) utvrdio je proverom IP adresa u dvadeset država članica EU da je u svakoj od njih moguće bez problema pristupiti sajtovima ovih ruskih medija.

U jbt. novinska agencija ima "forenzički tim".
Uzgred u "slobodnom tržištu" traže ukidanje konkurencije
Citat:
Najsigurniji način onemogućavanja bilo kog portala da plasira svoj sadržaj na internetu bila bi ukidanje domena, adrese konkretnog sajta.

Citat:
Na pitanje RSE da li su evropske institucije obaveštene da su sankcije zapravo samo na papiru, te da se ne primenjuju, portparol Evropske komisije odgovornost prebacuje na provajdere.

Nisu to najbolji citati nego samo neki citati.
Gebels jugendi su prevazišli svog pradedu.

Meahwhile:
Trump found guilty

0

pctel
Beograd

Član broj: 13030

+1351 Profil

icon Re: Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.31.05.2024. u 06:50 - pre 10 meseci
Zamoliti Nebojšu da preporuči druge hrvatske forume na kojima politika nije tabu tema. Pominjao je više puta da takvi postoje. Osim ako je preporučivanje drugih foruma zabranjeno pravilnikom? U tom slučaju zaboraviti ovu moju ideju.
Samo ti sinko (administratore) radi svoj posao.

0

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
87.116.160.*

+604 Profil

icon Re: Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.31.05.2024. u 07:20 - pre 10 meseci
Možda je zatvorena zato što su se ljudi neprestano pogrešno izražavali, a evo sad i ti, ne možeš "razmericama" nazivati taj "najveći svetski sukob koji se dešava nama pred očima". Osim toga bilo je previše nato botova na jednom mestu.
Nemoj da pricas?

0

Bora Sonar

Član broj: 347539

+139 Profil

icon Re: Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.31.05.2024. u 08:26 - pre 10 meseci
Imate ovde kulturnu raspravu o ratu u Ukrajini. Forum je proruski, ali dozvoljena su i drugačija mišljenja (u određenoj meri). Zanimljivo je da nema vređanja između članova foruma.

0

nato_bot

Član broj: 335224

+17 Profil

icon Re: Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.31.05.2024. u 08:42 - pre 10 meseci
Citat:
pctel

Zamoliti Nebojšu da preporuči druge hrvatske forume na kojima politika nije tabu tema. Pominjao je više puta da takvi postoje.

Postoji forum hr.
Tamo imaš posebne forume o politici, religiji, ...
U okviru foruma politika postoji i podforum o invaziji USA+EU na Rusiju samo je pogrešno naslovljen sa "Rat u Ukrajini".
Ja sam tamo pod drugim pseudonimom ali ako treba prijaviću se i sa ovim

0

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
*.dynamic.a1.rs.

+604 Profil

icon Re: Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.31.05.2024. u 10:09 - pre 10 meseci
Citat:
nato_bot:
U okviru foruma politika postoji i podforum o invaziji USA+EU na Rusiju samo je pogrešno naslovljen sa "Rat u Ukrajini".

Neverovatno, uvek pogreše sa naslovom, je l veruješ da je ovde bio neki lik koji je temu naslovio: Iskanderi i dalje idu napred, haha, ko da bi pa mogli da idu nazad .. :)

Citat:
Ja sam tamo pod drugim pseudonimom ali ako treba prijaviću se i sa ovim

Pripazi se ti ako oni koriste pseudonime, možda je neki zaverenički forum, obično se koristi nick ili nickname kad je sve u redu, a može i pod sopstvenim imenom, ako čovek stoji iza svojih reči.
Nemoj da pricas?

0

[es] :: Predlozi i pitanja :: Zasto je zatvorena najbolja tema na forumu? Tema o razmiricama u ukrajini.
(Zaključana tema (lock), by Gojko Vujovic)

[ Pregleda: 1132 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.