Za jedan konkretan posao, bio sam ovlašćeno lice na računu koji je otvorio moj rođak, pa sam i tad morao da ispunim formular.
Čak sam i pitao službenicu (nije bila debela): šta ako napišem da jesam političar? Kaže: ništa, to se nas ne tiče, mi to prosleđujemo NBS. Napišite šta god hoćete.

Slična stvar je i davanje izjave, kad ti legne devizni priliv iz inostranstva: Koja je svrha uplate?
Pare legnu na račun, ali su "neraspoložive" dok se ne pruži informacija - izjava.
Dal' se banke tiče otkud pare i čije su? Ne. To je problematika poreskih organa, i banka jednostavno mora da radi po zadatom protokolu.
Pouka za @mayam i druge nezadovoljnike.
Svaka takva i slična akcija koju sprovodi banka UVEK je inicirana propisima i uputstvima Narodne Banke Srbije, koja je često dužna da sprovodi propise nametnute MMF-om, Svetskom bankom i slično.
Štaviše, nisu to uputstva "može ko hoće", nego pod moranje, uz visoke zaprećene kazne. Nema tog klijenta, fizičkog ili pravnog lica zarad kojeg će banka da nedajbože prenebregne obavezu.
Dakle, "ili potpiši dokument", ili blokiramo račun. Dovidženja!
Ako će vam biti lakše, pomislite samo kako je bilo poslovičnim Švajcarskim bankarima, kad su ih Ameri primorali da svi računi američkih građana u švajcarskim bankama budu transparentni za Američke poreske organe.
Možeš samo zamisliti nivo nezadovoljstva klijenata, izvinjavanje bankara i sve šta ide uz to.