Mene bole uvo 54 kanala i ko da sam ih pojio sljivama sandre afrike.Totalno jak signal na svim domacim Mux ovima.I da ja skeniram rucno na svakom uredjaju od odavno krenem od 498 scan pa 522(jedini regionalni)538 pa 546 pa 578 pa 594.
Kad bi ja isao na auto pogotovo auto bez selekcije fta only svaki dan bi docekao noc da se to sredi,da ne kazem mesecinu.
Mrezno skeniranje svugde ukljuceno kako s tako i t dvb boxu.Kad izadju novi kanali moje je samo da ih gledam i ako su krs da ih ocistim.
Ja gledam iptv sad a svaki 2 3 sata proveravam jel svi kanali rade, kako danju tako i nocu.Jer sam sinoc opet drmario antenu.Od jutros ok.
Ma znam ja da bi bez muke kao na lokaciji imao 46 kanala fta, ali volim da se zezam sa antenom a i lepo je vreme.
Moje sam resio brige pre je bio problem na 498 om muxu jer je prejak sad sam im stavio 514 mhz i sad nemaju veze sa cotom sve ide preko daljeg predajnika kojima jacina moze samo da pomogne.
Sad promatram bh mux i tornik malko sam vise navio na srpsku republiku sinoc.Ali do sada ok.Resio sam kad to dobro utananim da se okanem dosta je 54 izvuko sam max iz dtv da je bunar presusio bi

znaci top
[Ovu poruku je menjao DUSKEZ dana 07.06.2022. u 17:37 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao DUSKEZ dana 07.06.2022. u 18:25 GMT+1]