Ne znam kako dobrim savetima može da se reši problem koji sbb ne rešava već više meseci. Ovo sada je samo eskaliralo početkom policijskog časa i vanrednog s*anja. Svi legnu na tv i internet pa siroti stari kablovi razvučeni preko krovova se usijaju.
Ne ulažu dinar u infrastrukturu, menjaju kablove kada potpuno istrule. Dok ide ide a posle ćemo lako.
NN osobama ne dostavljam nikakve podatke.
Da se vratimo na hronologiju SBB u doba korone.
Televizija preko boxa radi odlično bez ikakvih prekida, eto volšebno je proradila sama od sebe ali zato internet radi neradi radi neradi jednostavno pulsira. Slika preko EON-a se izoštri pa već sledećeg minuta se toliko zamuti da ne vidiš titl da pročitaš. I to tako pulsira celu noć. Fascinantno mi je da nema veze dal je 2 ujutro ili 5 uvek isto.
Ova situacija u zemlji je jednostavno test za sve te uslužne delatnosti i tu se vidi ko je šta prodavao i koliko, dal je održavao ili se sve drži ko babini zubi. Šta sam doživeo da mi 2020 godine internet otvara fotografiju kao 2000te godine.
Iskren da budem, uvođenje digitalizacije i EON televizije je čist promašaj. Kada neko hoće da zaradi još više na ionako matoroj i preopterećenoj infrastrukturi. Da proturi tri puta više kako bi se nakrao para.

Glup narod bira glupu vlast!