Da li mu je propao toner naime prvi put sam ga i uspeo otvoriti i nisam imao toner ink a pa sam sipao mastila za pisanje.On sad ne daje ni blede konture vec crne strafte po papiru.Drugo pitanje ako je vec propao taj toner dali postoji mogucnost da mu sipam ink on inkjet stampaca plavu boju jer druge nemam dali to tako moze.Ne pitam da li treba jel znam da gresim a sta cu nemam drugih sredstava postovani formasi.
Svakako da je propao toner, a mozda i stampac, i ne moze tek tako da se sipa inkjet ili obicno mastilo u toner. Ja bih pokusao sa originalnim tonerom, da vidim nije li sam stampac propao, i ako nije, upravo taj koristio.
bojan_bozovic:
Svakako da je propao toner, a mozda i stampac, i ne moze tek tako da se sipa inkjet ili obicno mastilo u toner. Ja bih pokusao sa originalnim tonerom, da vidim nije li sam stampac propao, i ako nije, upravo taj koristio.
E moj Dule, pa gde mastilo i to za penkala u toner za laserski stampac?
Stampaci su mnogo komplikovane naprave, ne moze samo da nalijes neku tecnost u boji i to da tek tako radi, hehhe
(c) 1982 sinclair research ltd
0
Java Beograd Novi Beograd
Član broj: 11890 Poruke: 9885 *.dynamic.isp.telekom.rs.
A gde da kupim crni prasak jer punjenje je od 1400 do 1700 dok kad bi imo kilo po kile praska crnog ja bi ga punio po potrebi i druga stvar kolko njemu treba toner praska za jednu upotrebu za jedno punjnje mozda da ne znate?