Krajem ovog meseca mi istice dvogodisnji ugovor za Box4.
Ulazeci u mesec avgust, ocekujem da dobijem poziv nekog od operatera sa ponudom za produzenje ugovora.
Unapred sam se informisao sa ponudom novih paketa u mts-u ali i u total tv-u i orionu.
Negde oko 5og dobijam prvi poziv, i kao naivan nista ne znam i pustim da mi ispricaju sta nude.
Sad se nudi Box3+mobilni paket po izboru.
Cenu za Box3 potvrdjuju, ona je koja i pise na njihovom sajtu. Razmimoilazenje se javlja u ponudi za mobilni,Omorika1 paket je u pitanju.
Znam da je taj paket 2000 dinara ukoliko kupim i neki telefon.
Operater nudi paket sa popustom kao bez uredjaja sa dodatnih 10% popusta ukoliko se veze uz Box paket, sa mogucnoscu da uzmem mobilni i jos neki od uredjaja(tv,racunar,konzola....) sto mi je odma bilo cudno.
Al ajde, mozda je neka varijanta za dugogodisnje korisnike, ko zna pa sto i ne bi uzeo bilo kakav telefon ako mogu.
Pitam za popust na pretplatu pri produzenju, 3 meseca racun po 1 dinar. Tu me prekida i kaze da to vec godinama nije aktuelno, ali ja znam da je aktuelno zamo za nove korisnike, pise na sajtu!
I prisustvovao sam razgovoru, kad su kolegu zvali 3 meseca ranije i na njegovo negodovanje sto nema taj popust, isti mu posle cekanja od par minuta (valjda su se konsultovali sa nekim) odobre.
Lepo se zahvalim i kazem da moram da razmislim par dana,da proverim cene i svoje potrebe, ali vise iz razloga da proverim i uporedim ponude kod drugih operatera.
Posto je bio petak, dogovorimo se da se cujemo u ponedeljak.
U ponedeljak zovnu opet.
Kazem im da sam proverio sve,i da mi se njihova ponuda sa zvanicnom na sajtu ne slaze. Odnosno dobijam racun 1000 dinara veci od ponudjenog.
Kazem da se ne slaze ponuda za Omorika1 sa telefonskim aparatom, da je pretplata uz uredjaj skuplja itd...
Dobijam odgovor " pa ne znam ja to,ja samo zovem da nudim produzenje ugovora."
Pitam opet da ponovi svoju ponudu,Box3+Omorika1 uz uzimanje telefona i opet ponovi isto: 2899+989.
Tek kad sam treci put pitao za cenu paketa uz telefon je valjda shvatila i rekla pravu cenu.
Popust od 3 meseca uz racun od 1 dinar,i dalje tvrdi da ne postoji.
Ok nema problema,total trio paket je 2450 dinara i 6 meseci racun 999 dinara. Oupste niste povoljni spram toga, i vrlo verovatno menjam operatera.
Malo se trgnula, i zamolila da jos jednom razmislim.
U prosli petak, resim da posaljem mail sa istim pitanjem vezano za popust,cisto da imam neki zvanican odgovor.
Kazem da mi istice ugovor, i da po trenutnoj ponudi, a kao dugogodisnji korisnik, nemam pravo na tromesecni popust i da me zanima da li se isti moze odobriti na neki drugi nacin, kao i sta se desava ukoliko ja raskinem ugovor i otkazem sve osim pretplate za mob, a posle toga podnesem novi zahtev. Da li tad imam pravo na popust?
U ponedeljak mi stize odgovor, i kazu da je moj slucaj u razmatranju i da ce mi se neko javiti telefonom.
U utorak zove gospodjica Ana iz odelenja za odobravanje finansijskih benefita korisnicima :-D
Lepo se ispricamo, i ona kaze : mi vama mozemo da odobrimo popust na pretplatu bez problema. Ne 3 nego 4 meseca.

Ponudila i neki tablet za dinar( kad je dzabe neka ga),poslace ugovor kuci...sve dalje sto i inace rade.
Inace zivim u selu, pa sam dosta ogranicen ponudom svega vezano za net i iptv. Fiksni mi je must have!
Da li je neko ima slicno iskustvo sa mts-om,po ovom pitanju.
I nadam se,da moze posluziti nekome ko nije bio upucen u ovakav nacin "trgovine" sa njima,pa da izvuce neku korist za sebe.
Nije neka suma astronomska,ali opet, zasto je dati nekome ko vec moze da se iskoristi za nesto potrebnije.