elem .. za par dolarjev sam uzeo dcdc sa lcd-om, kontrolom struje, napona, memorijom (ok ne par, 23$ sto mu dodje 2500din) ... ma sve sto ti realno treba je tu + ima kolor lcd, fino uradjen enkoder, malo tupave menije dok se ne naviknes al radi ... 0-50V 2A .. ima sa bw ekranom i za ispod 10$ al reko kad je bal nek se i princeza... posto sam narucio od iste firme i 12A modul, doduse 0-30V pa reko da se ne navikavam sad na razliciti ui :D
turih lepo 4 baterije, za taj portabilni mi preko 14V ne treba svejedno nikad ... 4 baterije traju daaaaaaaaaaaaanima .. sisam 3v3 i 5v0 danima iz sprave baterije ne pokazuju znakove praznjenja :D ... spakovah u kutiju od aftershave-a ... ukupno 30min posla sve sa secenjem kutije, busenjem, trazenjem klema...
radi 1/1 .. daleko od lab napajanje, ima tu suma, nisu neke sumanute start/stop vrednosti ... ali na stolu da dam 5V ili 9V nekoj spravi sa kojom radim bez da uvodim jos jedan tvrdi teski 220v kabl koji smeta mega .. peeeeeesma!
(sto se "elektronike" tice, nema tu sta, 4 baterije u seriju -> in od dcdc-a (preko prekidaca) -> out od dc-a na kleme i to je to .. 5 lemova i 4 srafa :D ... ali mega korisno posebno ako imate brdo ovih liio celija oko sebe