stiglo jutros naravno dok sam isao da platim za malog "skolarinu" .. od celog dana 30min nisam tu i ...
elem ugratko, vrlo sam zadovoljan :D
na duze
materijal je jako prijatan u ruci, deluje kao obican celik ali sa nekom finom obradom, dal peskiran ili tako nesto, vrlo lepo lezi u ruci
magnet ih PRIVLACI, dakle sve tri pincete se lepe na magnet ali, sto je vrlo cudno, za razliku od ovih limenih koje kad natrljas magnetom postanu namagnetisane i lepe se za metal, ove sam trljao magnetom i nisu "uvatile" ne lepe se za metal .. sad vise bih voleo da su skroz nemagneticne ali sta je tu je
A-SA - krace malo od ostalih, vrlo zgodne za rad, debele a uske, vrlo spicaste, jako cvrste a spicaste, vrlo zadovoljan, extra precizne
AA-SA - duze i tanje od A-SA, malo spicastije, lakse od A-SA, ne toliko cvrste ali vise nego dovoljno cvrste za rad sa smd-om (nisu bas za savijanje nogu na TO220)
102-SA - deluju super fancy ali da bi za njih dao nekakav opis moram da ih koristim min 10 dana, nikad nisam koristio pincetu sa ovakvim vrhom tako da nemam pojma koje su prednosti a koje su mane