Da li ja izborom opcije backup and restore mogu da napravim backup celog ROM-a? Ako mogu, cemu onda sluze Titanijum Backup i neki na C... zaboravih ime. Ako je njihova uloga u tome da mogu posle da vratim samo npr jednu aplikaciju kroz recovery a ne ceo ROM, onda me ta opcija preterano ne zanima.

Kada sam napravio backup ROM-a pomocu opcije kao na slici, i npr isprobavam neki drugi ROM, pa mi se on ne svidja, da li stari ROM mogu da vratim kroz istu opciju samo cu umesto backup ici na recovery? Ako mogu, da li to mogu da uradim direktno npr preko sistema 2.3.6 da direktno vratim sliku androida 4.4.4. ili moram to da radim postepeno kao sto sam snimao prvi put nezvanicni ROM, tako sto sam prvo sa verzije 2.3.6 morao da dodjem na verziju 4.1.2 pa tek onda da instaliram neki nezvanicni ROM? Nije mi to jasno, jer i instalacija novog ROM-a se radi putem istih recovery opcija. Ali ako je to slika kompletnog sistema, a ne neka da nazovem nadogradnja, zasto onda nezvanicni ROM-ovi zahtevaju da prvo imas verziju 4.1.2 pa da tek preko nje instaliras novi ROM?
[Ovu poruku je menjao Blue82 dana 23.11.2014. u 12:10 GMT+1]