Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

PHP programer pocetnik trazi praksu/volontiranje

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: PHP programer pocetnik trazi praksu/volontiranje
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1969 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

lesa0208
Aleksandar
Beograd

Član broj: 325550
95.180.122.*

Sajt: www.flick.com/photos/adju..

icon PHP programer pocetnik trazi praksu/volontiranje14.10.2014. u 00:18 - pre 128 meseci
U potrazi sam za praksom kao PHP developer u Beogradu.
Nedavno sam zavrsio IT Akademiju smer PHP, gde sam stekao osnovna znanja iz:
-HTML/CSS
-javascript
-PHP
-MySql
-XML-a
Sto se tice mog radnog iskustva iz web programiranja koje nije tako bogato, imam zavrsni rad koji sam radio na kraju kursa, njega mozete preuzeti na: Github, i jos jedan projekat na kojem sam poceo da radim NS-Tuning.
Brzo ucim, i lako se prilagodjavam, zelim da napredujem i razvijam se kao PHP programer. Pouzdan sam, precizan, kreativan, komunikativan, postujem rokove i sve dogovore. Sto se tice mog neiskustva sa sigurnoscu mogu da kazem da cu eventualne nedostatke nadomestiti vrednim i predanim radom. Takodje moram da naglasim da vrlo dobro razumem sta su odgovornost, radna etika, postovanje autoriteta i timski rad usled dugogodisnjeg bavljenja kolektivnim sportom.

Napomenuo bih i to da sam se dugo bavio dizajnom i idejnim resenjima korisnickog interfejsa na Android mobilnim telefonima gde sam se razvijao samostalno,
neke od mojih radova mozete pogledati na: Devinatart.

Takodje se dugo godina bavim fotografijom i dosta sam upoznat sa alatima koje pruza Photoshop, link od mog Flickr profila.

Firme koje su zaintresovane mogu me kontaktirati putem e-mail: [email protected]
Ostatak moje biografije mozete preuzeti ovde: CV

Unapred sam zahvalan na razmatranju.

0

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: PHP programer pocetnik trazi praksu/volontiranje
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1969 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.