Ja mislim da je iis. Evo sinoc sam jos jedan forum pokusao da instaliram i sve fino podesim i opet mi pokazuje gresku forum sam skinuo sa zcomforums.com i sve uradim kako je napisano u install.txt i jos da budem 100% siguran ucitam pathtest.pl i pokrenem i on mi kaze tacan path koji da koristim sa \ i fino podesim direktorijume u install.cgi i na kraju izbrisem install.cgi kako je napisano u install.txt i na kraju kad sam pokrenuo forum pise mi ovu gresku:
Content-type: text/html
Software error:
Couldn't open d:wwwwww246i-binmembers/20011224.featured because Invalid argument at d:\www\www246\cgi-bin\cgi/routine.cgi line 332.
For help, please send mail to this site's webmaster, giving this error message and the time and date of the error.
i eto ne znam vise sta da radim

, ali ipak mislim da sam ja sve dobro podesio samo nesto nestima u skripti? sta vi mislite? jos nesto kad sam ga instalirao on mi je na kraju pokazao stranicu na kojoj sam trebao da se ulogujem i podesim forum i uspeo sam da se ulogujem, ali kad sam pokusao da podesim tamo boje u forumu itd. pokazao mi je error ali ne znam tacno koji, i kad sam pokusao ponovo da se ulogujem nije vise islo jer mi je uvek pokazivao da mu je nepoznat user?
cudno ljudi cudno

ipak vam hvala sto imate zivce ja ih vec polako gubim ...
pozdrav svima!
ovaj forum sto sam instalirao stoji i dalje ovde nisam brisao:
www.yutalk.ch/cgi-bin/cgi (cgi skripte)
www.yutalk.ch/cgi-bin/boards
www.yutalk.ch/cgi-bin/members
www.yutalk.ch/cgi-bin/non
to su svi direktorijumi...
vojo