Pravo da vam kažem ne znam šta mi bi da broj prenesem kod ovih indijanaca u Telenor. Uzmem paket od 2000 din (Prenesi i Surfuj XL) i telefon LG G2 i uredno platim 31980 din prilikom preuzimanja. Posedujem račun...Sreća te sam profesionalno opterećen gomilanjem informacija i dokumentacije i sve uredno čuvam.
Prvo su me u Telenoru pitali da li znam koliko košta doplata za dati telefon? Te gde imam račune u bankama da me provere....(verovatno su mislili da radim za KGB ili sam delegat KP SSSR-a) Kasnije su bili maksimalno profi, nudili mi pomoć oko telefona ako treba. Još u tih par dana prenosa broja postadosmo drugari. Tu moram da ih zaista pohvalim.
Negde krajem aprila počinju problemi...Između dva sastanka zvoni mi telefon, neka devojka iz Telenora se predstavi, i traži mi email...Kaže mi od sada ćete primati račun elektronski...kako sam bio u ciframa i projektima nisam shvatio šta se dešava i razgovor se završio...Odakle njoj ideja da ja hoću takav račun? Ja sam više onaj tip koji voli da sedne kući i sabere sve račune i prošeta do banke.
Danas stiže račun na email i sms sa "solidnom cifrom"...Prvo što sam pomislio preterao sam sa internetom...Ali znam da nisam. I čovek mi objasnio u Telenoru kada potrošim moj 1 gb iz paketa internet se isključuje. Još mi kaže ako ti treba neki dodatak za net dođi. Meni interneta preko glave na laptopu...Računam objektivno nisam prešao taj 1 gb iz paketa.
Otvorim email i vidim da oni traze da ponovo platim aparat koji sam već platio. I šta sada? Ja treba da idem kod tih da se žalim za uvođenje el. računa koji nisam želeo, zbog ponovnog plaćanja telefona koji sam već jednom platio. Zašto ja bre da gubim svoje vreme zbog nekih baraba tamo?
Sutra ili narednih dana ću lično o ovome informisati ministarstvo Telekomunikacija, a znam i gospodina ministra lično. Takođe pisaću i udruženju za zaštitu potrošača. Jbg, neko mora da se bavi disciplinom "ispravljanja krive Drine".
Nadam se da će doći vreme da pošteno platiš uslugu i da te ne boli glava zbog budala koji ofrlje rade svoj posao.
Uvređen sam, veoma razočaran i smatram ovo krajnjim bezobrazlukom.

u sms koji sam dobio stoji: "Poslat vam je eračun....Vaše zaduženje za April iznosi 34.732,03 din. Iznos možete uplatiti na tekući račun taj i taj..." Štrecanje u nedeljno popodne!

[Ovu poruku je menjao ZanLepen dana 04.05.2014. u 15:56 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao ZanLepen dana 04.05.2014. u 17:46 GMT+1]
www.smestajubeogradu.ag.rs