Da prenesem svoje iskustvo, mislim da sam prilicno lako raskinuo ljubav sa njima.
Naime, posle 3 godine ugovora, nakon ove 90/60 igrarije resio sam da raskinem ugovor i to ce se desiti sutra.
Za to vreme me nisu zvali da spasu nasu ljubav
![](https://www.elitesecurity.org/images/static/emoticons/smile.gif)
, iako sam bio redovan platisa, cak sam imao aktiviran trajni nalog za placanje racuna. Ruku na srce, nisam imao problema sa njima.
Ali kad je doslo do poskupljenja od 8% i 90/60 zaokruzivanja, napisao sam im mejl u kome im kazem da bih uz novi ugovor od dve godine saradnju nastavio sa njima ako mi za 1 dinar daju tacno odredjeni telefon koji bi me uz taj paket inace kostao oko 5000 dinara.
7 dana nema odgovora. Osmog dana odem u poslovnicu da predam zahtev za raskid pretplatnickog odnosa. Kaze meni onaj lik "Evo potpisite ovde, i, sigurno ce vas neko vec pozvati iz Beograda".
Tri dana kasnije mi odgovaraju na mejl i kazu da su uvidom u dokumentaciju videli da sam podneo zahtev za raskid ugovora, te me obavestavaju da ce raskid stupiti na snagu za vise od mesec dana, tacnije 21. juna. (Nista pozivi, prodajne ponude 1, 2 i 3 koje ce uciniti zivot lepsim itd
![](https://www.elitesecurity.org/images/static/emoticons/smile.gif)
)
Prekjuce, juce i danas sam dobijao po jedan stidljiv SMS od njih da mogu da uzmem aparat koji zelim sa 20% popusta i da ga otplacujem na 12 rata.
Nista od toga, od sutra sam pripejdovac.
Zanima me par stvari:
1) Moram li da budem 3 meseca njihov pripejd korisnik, ili moze duze/krace od toga ?
2) Koja pripejd opcija im je trenutno najbolja, ako neko ima proverenu varijantu da podeli ovde na forumu bio bih zahvalan. Sa njihovog sajta mi se cini da je opcija
Citat:
VipZaSve - Opcija 2 sadrži 150 minuta ka svim mrežama, 1500 minuta u Vip mreži, 5000 SMS ka svim mrežama i 300 MB u trajanju od 30 dana, po ceni od 500 dinara.
najbolja. Sta vi mislite ? Meni treba za malo poziva ka svim mrezama, malo sms, do sada me je Smart400 krpio 100%.
3) Na koje brojeve se proverava stanje kredita, kako se aktiviraju opcije i slicno (da li je upit stanja na 1260 kao za postpejd) ?
Hvala unapred na savetima !!!
--
ES is the bes' ! ;)