Za predajnik uopste nisu naglasili da je amplitudna modulacija u pitanju, posto se u celoj knjizici provlace FM prijemnici i predajnici, a nemam dovoljno znanja da prepoznam po semi sta je u pitanju.
Skinuo sam tu knjigu u pdf formatu jos juce kad sam je nasao negde u nekoj temi, hvala svakako.
Vec odlazimo off topic ali da ne bih otvarao novu temu ovde cu pisati ako nije problem.
Odustao sam od ideje o pretvaranju remote control u prijemnik i predajnik, mozda nekada ako budem ostao tvrdoglav.
Sad imam zamisao da napravim prijemnik i predajnik najjednostavnije konstrukcije, tj da na tacki prijema dobijam signal koji predajem, kakav god on bio, necu se obazirati na cistocu zvuka niti na domet. Ako moze neko da mi nadje semu AM prijemnika i predajnika pa da mi je okaci ovde, nasao sam ih ali cu biti sigurniji ako me neko od vas uputi.
Sto se tice prijemnika sa integrisanim kolima nesto me ne privlaci previse to, bicu ponosan kad ga potpuno sam budem napravio (ako me razumete

), bez ikakvih vec uprogramiranih kola, nego od "stapa i kanapa" sto bi rekli, znam da su takvi prijemnici i predajnici mnogo losijih performansi ali mene zanima samo da radi.
Nasao sam jos prostiju semu AM prijemnika, hocu li moci ovakav prijemnik da iskoristim?
[Ovu poruku je menjao aleksa20.07 dana 17.10.2013. u 21:24 GMT+1]

smf