Na PP racunu upises njegove podatke . Adresu itd . Nekada , vrlo retko PP moze da zatrazi nekakav dokaz , na primer racun za telefon itd . Tako da bi u stvari trebalo upisati podatke onoga na koga se vode racuni za komunalije . Meni to nisu nikada trazili , ali nekima jesu , veoma retko .
Iako mi nisu proveravali nikada , adresa mi je " Verified" jer sam dobio dosta paketa . Jer preko Pp se kupuje i u drugim net Kineskim prodavnicama , ne samo na Ebayu.
Znaci prvo otvoris racun , mozes i danas , a oni treba da skunu 1 Euro . Da bi se verifikovala platna kartica . Odmah i vrate te pare , ali moras u ponedeljak telefonom da dobijes od banke sifru , tj, broj transakcije. Znaju to u bankama .
Na onim slikama koje si okacila nemoj da placas u Denarima, osim ako ti se kartica vodi u njima ! To PP vrsi jos jednu konverziju , pa to ne bi trebalo . Imas u temi Ebay , PP pogledaj objavio je jedan clan kako se podesava PP racun da nema 2 konverzije !
Na kraju Ebay racun vezes za taj PP racun i spremna si za kupovinu

Na Ebayu imas Primarnu registrovanu adresu , i imas Primary shipping address , znaci adresu za slanje , koje ne moraju da budu iste. Mada ima jedan broj prodavaca koji zele samo da salju na onu prvu ! Ta primarna bi trebalo da bude ista kao i na PP. Takodje koristi istu mejl adresu po mogucnosti i za Ebay i za PP.