Ali: ja JESAM '95-te nosio kompjuter u servis: ta moja 286-ica je dobijena sa low-level formatiranim diskom, pa su mi u servisu formatirali i ubacili DOS 6.2 i Norton Commander: koji sam onda uspeo da obrišem, pa da undelet-ujem...
@pokretač teme: Vidi, ja sam kao klinac odrastao pored kilo automehaničara, električara i limara: svaki put kad sam morao da radim generalnu na motoru - ja sam išao kod majstora; prvo, zato što Tedi to mnogo bolje zna, drugo zato što ima sav moguć i nemoguć alat, i treće - jer on IMA VREMENA za to - a ja nemam.
Neke stvari je bolje prepustiti profesionalcima: ja sam 5+ godina u međuvremenu bio PC serviser - ali zato i jesam učio što sam učio: ti, ako ti je cilj da budeš user, ili power user - nema potrebe da traćiš vreme učeći nešto čime ne želiš da se baviš u cilju zarade.
=======
A ponajviše zato što je količina iskustva vezana za servisiranje direktno proporcionalna količini spaljenog krša tokom sticanja istog tog iskustva

Kad, tokom pravljenja Nes kafe, umesto da uzmeš mleko iz friza tamo ustvari staviš Nes konzervu - shvatiš koliko je multitasking za*ebana i pipava rabota :)