bilo mi je potrebno pojacalo manje snage, a na ebay-u sam naleteo na neko bazirano na 2 TDA2030. Radi se konkretno o ovom:
http://www.ebay.com/itm/TDA203...reamps&hash=item5af205f61d
Kit je stigao, ja ga zalemio. Kada sam citao, pisalo je da je 12V AC/DC napon potreban za napajanje. Onda vidim da na ovoj stranici pise da je AC ulaz, ali posle ulaza cini mi se da ide grec. Ja ga napajam sa 12V DC od kompjuterskog napajanja.
Ono sto je problem je sto pojacalo nece da radi. Na izlaz za zvucnike sam stavio jedan zvucnik od 5.1 sistema od 12W za probu. Primecujem da, posto sam sklopio kit tako da imam 2 ulaza i 2 izlaza, onaj izlaz gde prikacim zvucnik, taj TDA krece nenormalno da se greje, i kad je potenciometar na jednoj, i skroz na drugoj strani. Uopste ne dobijam nikakav izlaz na zvucniku, samo vidim malecnu varnicu struje kada ga prikacim. Heatsinkove nisam hteo da kacim dok se ne uverim da sve radi.

Verujem da pravim gresku oko napajanja, ako neko moze da me posavetuje sta da radim, bio bih vrlo zahvalan.
P.S. da se neko ne zaleti i osudi me, sto nisam zalemio R4, pise da se R4 lemi ukoliko se koristi jedan koaksijalni ulaz za zvucnike, a ne lemi ako se koriste i levi i desni ulaz.
[Ovu poruku je menjao Zlatni_bg dana 19.07.2013. u 20:33 GMT+1]