Nova sam ovde i nadam se da temu postavljam u odgovarajuci deo ,u slucaju da nije tako ,moje veliko izvinjenje i neka admini slobodno premeste temu.
Listala sam gomilu tema ,ali ne nadjoh ovu , u slucaju da je vec bila , usmerite me na nju i izbrisite ovo slobodno .
Dakle imati u vidu da ja bas i nemam pojma oko programa i tih stvari , trudim se da naucim stosta po netu ,ali je to za mene ipak vrlo komplikovano te vas molim u slucaju da mi izlazite u susret i pomazete ,da govorite ono prostim jezikom

Dakle imam windows 7 professional
od antivirusa i dodatnih programa imam:
Microsoft Security Essentials (koji je mojom pokrenutom analizom i pronasao HackTool )
Malwarebytes Anti-Malware
Spybot - Search & Destroy
dakle antivirus mi je pronasao to cudo i naravno pri komadi da ga brise je blokirao.
Onda sam promenila postavke u AVP-u da pronadjene stavke odmah brise ili stavlja u karantin, bez pitanja i prijavljivao je da su stavljene u karantin kao srednje opasne.
Iz karantina sam obrisala kasnije (pogresila ??? )
ali evo nakon ponovne provere sada koja traje vise od 3 sata :P vidim ga opet u pronadjenim stavkama sa svezim vremenom ( ovim ponovnim skeniranjem)
u prevodu ,ocigledno je jos uvek negde zalepljen.
Ako ima dobrih dusa da mi daju lagana uputstva kako da ovo maknem sa lapa za svagda ,bicu vrlo zahvalna

Pozdrav i unapred hvala