Mislis da ce ti taj trud i trosak stvarno donijeti osjetno poboljsanje? Otprilikd 3 od 5 ovakvih tema zavrseno je neispravnim pojacalom uslijed greske u radu ili nezadovoljstvom postignutim efektima pa cak i teskim rijecima i zlim insinuacijama prema svima ciji su savjeti bili ,,kupi nichicon elektrolite,silver-mica blokove,stavi jaci trafo,bolji hladnjak...". Mozda cu nekoga uvrijediti ali jugo je i dalje jugo iako su u njemu rikaro sjedista,sinteticko motorno ulje,pioneer muzika i nadogradjena obrtaljka. Ja sam vozio juga i opet bi,ali bez svega toga. Kad bi htio da ga napravim boljim po svom ukusu,zamijenio bi motor i mjenjac nekim lancia od 100 i kusur konja sa pripadajucim (kratkim) mjenjacem,novo ogibljenje,kocnice,upravljacki sistem,sanke da sve to drze na svom mjestu. Spoljni izgled bi ostavio koliko je moguce fabrickim. Nesto slicno i ti treba da uradis sa tim pojacalom ako hoces da ti ulaganje bude zaista opravdano osjetnim poboljsanjem u zvuku. Ili kupiti fokus-RS. Bar po meni...
"nikad se ne raspravljaj sa budalom -
spustiće te na svoj nivo i pobediti
iskustvom"