Kinez mi je u startu uvalio Lazni broj CN poste , tako da sam imao i odredjena ocekivanja oko stizanja , zna se otprilike za koliko stize CN postom .
Kako se blizio kraj zastite , ostalo jos 5 dana , napisem mu poruku i on Naravno cuti ! Odmah otvorim Dispute i Naravno Kinez se odmah javi

I tu mi napise da je poslao preko Malezijske poste i da mi neki broj . Da je odmah napisao da je Malezijska posta u pitanju , ne bih ni dizao toliku frku jer je ona mnogo sporija od Kineske , kod mene je za MY neki minimum stizanja 45 dana !!
Posle toga sam napisao Kinezu da necu eskalirati Dispute do njegovog maksimuma znaci 15 dana , ali sam mu napisao i da ne verujem da je onaj Broj bas moj , vec ko zna od kog kupca iz Srbije , da ne pomisli bas da smo svi glupi i naivni , a on strasno Pametan !
I tako je i bilo , paket je stigao bas kada je bilo nekih 45 dana od slanja . Disput koji je svo vreme bio interni sam zatvorio i potvrdio prijem .
A kako sam i mislio posiljka je imala neki Levi broj u odnosu na onaj "moj" koji mi je Kinez naknadno poslao , sto sam mu i napisao tek da mu javim da je bio procitan . Losu ocenu je naravno dobio , zbog celokupnog odnosa od starta.