@ zus
je si li i ti kod IKOM -a kao provajdera ?
@ bakara
Ima po mom misljenju dva uzroka . Nekada je u pitanju provajder , pa koga " isece" mislim na koji deo sveta odsece , jer ja nisam primetio nigde probleme osim na Aliju, ali nisam bas nesto mnogo sinoc Sarao

po netu .
Drugo sto se desava je Problem sa Alijevim serverima . Mislim da nastaju jer Ali zeli suvise da zna o nama kupcima ma odakle smo !!
Ostavlja u jednoj poseti i do 10 kolacica na razlicitim adresama !! Takodje iscitava stalno i prati Istoriju . Tako ima opcija kada se loguje na svoj racun pogledajte prosle posete proizvodima . I za nekih , zavisi koliko nije brisana Istorija, bar je meni prikazao zadnjih 1-2 meseca , sve sto sam gledao iako od toga 99% vremena nisam bio ulogovan, sve sa slikama proizvoda ,veoma detaljno !!
Posle toga sam u FF stavio "Privatnu posetu " koja onemogucava bilo koji vid pracenja , osim NSA i UDBI

i Ali sajt je odbijao da radi posle 30 sekundi , a posle omogucavanja pracenja sve bi bilo u redu.
Kolacici se znaci u ogromnom broju nagomilavaju i stvaraju probleme prilikom posete Sajtu. Meni se najcesce to manifestuje kao Suzeni izbor Robe u Pretrazi !! Kako cesce pratim pojedine oblasti one su mi Reper. Na primer uobicajeno je da mi pokaze oko 40.000 mobilnih telefona . Ali kada dodje do tog nagomilavanja kolacica pokaze oko 9-10.000 !! I tada mi je to znak da izbrisem sve kolacice i posle nekoliko sekundi opet pokazuje 40.000 !!
Tako da je to resenje za mnoge probleme, brisanje kolacica, ko ne zeli da ima suzen izbor za kupovinu jer nikako nije svejedno birati od 40 i 10 .000 necega.
A ovako nekada je i neki vid udruzenog problema provajder - Alijevi kolacici , pa tu nema mnogo pomoci.