Dugi niz godina radim na razvoju igara da bi prošle godine u decembru započeo "izvodljivi" 3d projekat izrade ozbiljne igre.
Prototip postoji i igriv je. Međutim, kako radim sam, a fokusirao sam se na izradu i podršku što većeg broja tehnologija, nedostaje mi sadržaj.
Igru bih mogao da ograničim ali verujem da igra ima potencijal koji je šteta ne iskoristiti, radi se o kombinaciji elemenata Strike serije igara, Desert, Jungle, Urban, Soviet, Nuclear Strike igre sa elementima Battlefield igara.
Želeo bih da upoznam druge fanatike za izradu 3d igara, kao i ljude koji veruju u uspeh moje igre. Takođe bih želeo da čujem bilo čije mišljenje ili savet na ovu temu.
Igra je jos uvek u razvoju ali samo jer je još uvek činim zanimljivijom, kompetitivnijom sa drugim igrama, kvalitetnijom i potpunijom.
Igra je izrađena u sopstvenom engine-u (C++, OpenGL) a podržava deferred rendering, real time senke, animaciju, fiziku i polako poprima osobine sandbox igara.
Iz razloga što je igra pisana za PC, verujem da veliki broj ljudi misli da ova igra neće postići finansijski uspeh, ali mene to ne interesuje mnogo jer je igra skoro gotova.
Počeo sam veoma rano kada nisam ni znao da je to rizična i profitabilna industrija. Programiram 3d igre zato što volim.
screen1
screen2
[Ovu poruku je menjao nGiner dana 04.01.2013. u 21:13 GMT+1]