Citat:
zeoN_Rider: Onda je najbolje da zameni ceo radio sa nekim modernim koji može da reprodukuje MP3 i da ima USB priključak.
Napisao sam na početku, gubim komande iza volana, i centralni displej.
Citat:
newtesla: A što onda ne bi kupio onu CD kasetu???

Napisao sam na početku, probao sam nekoliko tih adaptera, i nekoliko fm transmitera, loš je zvuk, na kaseti generalno, a sa transmiterima kako koji,
ali generalno loš zvuk, plus mešanje stanica, kad idem negde van grada, pola vremena provedem tražeći slobodne frekvencije, i na kraju uvek završim slušajući neki radio (odustanem od traženja)
Citat:
Pioneer cdj 200: Nipošto, ja sam tako spalio mp3 player. Jesi siguran da šarzer ne šalje analogni audio signal? Sve koje sam dosad imao prilike vidjeti su imali analogni signal. Ako si sto posto siguran, onda preko kazetofona ili preko tunera. Ja sam napravio preko tunera i onda s prekidačem prebacujem.
Budući da tko više sluša AM, vidio sam i uratke preko AM-a, pa kad odabereš AM svira ulaz, samo to još nisam uspio izvesti.
A da su ti adapteri koji prave ulaz skupi, jesu. Ja sam gledao za svoj fabrički radio dodati USB/SD modul + audio ulaz, pa košta kao novi Pioneerov radio. Netko si je precjenio trud...
Siguran, jer HU nema analogni ulaz, samo s/pdif.. To je to, samo da uspem to da odradim, preko AM bi bilo super uraditi, jer ga stvarno skoro nikad ne koristim..