Nece praviti nikakav problem, jer taj madagascar koji sam gledala je u 720p, a to i podrzava

(mislim uz jos mnostvo formata).
Sto se tice androida, ja licno ne vidim nikakvu manu (ne znam sta bih ti konkretno od aplikacija hteo da instaliras, ali ja sve ovo sto imam (adobe reader, angry birds (vise verzija), b92, blic, barcode scaner, bsplayer, fb, foursquare, officesuite (uz njega se dobije pro verzija, a kod android telefona se obicno dobija free verzija), neka igrica trkanje automobilima a upravljas tako sto okreces tablet..., neka za gledanje tv-a, tdi radio, whatsapp, youtube(mozes i HD klipove da gledas) i jos tako neke)) kad ih koristim. Ne stucaju, ne zakucavaju se (osim moram priznati ovaj najnoviji angry birds star wars(kako li se vec zove), ali to sam cula da se vecina zali).
Mislim, ali me nikako nemoj drzati za rec, da verovatno postoji mogucnost kad mu ubacis stock rom (ja sam sto se toga tice najobicniji laik, tako da nemoj mene slusati :-D), da mu mozes ubaciti neki drugi android, ali evo poredjenja radi, moj decko je uzeo neki prestigio ali samo wifi ima i ima 4.0 adnorid na sebi i kaze da je moj bolji

. (Ako je najnoviji, ne mora da znaci da je i najbolji

)
Prema tome, za to sto tebi treba, moja topla prekoporuka ti je ovaj model.
Dobijas i USB OTG (on the go) kabl, preko koga mozes da ga povezes sa telefonom ili sa USB stickom ako imas...
Uvek ga mozes koristiti za tetherovanje, tj da ti posluzi kao ruter za laptop ili mobilni...
Kad sam ga uzela, mislila da sam mozda "omanula" u smislu, sta ce mi.. ali posle par dana, jednostavno se ne ispusta iz ruku :-D.
Ekran mu je fantastican, slika na njemu kristalno jasna, cini mi se da je malo bolja nego kod mene na laptopu, ali to je sad vec druga prica

.