Ali, samo da se razumemo jednu jedinu stvar: ja nisam rezidencijalni korisnik - nego biznis; shodno tome, plaćam DALEKO SKUPLJE to što TT nudi, a dobijam DALEKO MANJE; a na fizičko lice naravno da nisu ni hteli da čuju da se vodi - što nije ni najmanje OK, ali jeste praksa u Srbiji, tako da ću za to da im gledam kroz prste.
Što se tiče njihovog javljanja na telefone - od mene su dobili sledeće obećanje: od sutra moji zaposleni dobijaju kao radnu obavezu da barem 4 sata dnevno pozivaju TT kol-centar: kad se svi saberemo, imamo preko 10 službenih telefona, tako da će svi koji budu zvali TT TP biti barem 11-ti na čekanju; ne vredi priča da je u celoj zgradi provedena kanalizacija, i da optika treba samo da se "proturi", ne vredi priča ni da imamo sopstveni media-konvertor - jednostavno, rok od 45 dana ističe kroz koji dan, a onda ugovor prelazi u nadležnost pravne službe.
Mada su i meni ispričali onu priču da nema ONT rutera: bez obzira što sam ja i rekao da me ruter NE INERESUJE (ili Mikrotik, ili smrt!

) na šta mi je B2B prodavac i rekao da za biznis korisnike idu media-konvertori, i eventualno Asus-Belkin ruteri, ako korisnik želi.
==============
Posle onako nepristojnog prvog B2B salesman-a po imenu Marko Tasić, i posle ovih poslednjih idiJotluka cele kompanije - zaista razmišljam da celu priču obustavimo.
==============
edit: a da ne pričam kako im je NONSTOP aktivna glasovna poruka da su "prekidi zbog radova na mreži"; već mesecima se vrti ta poruka, aman!
[Ovu poruku je menjao pajaja dana 24.10.2013. u 21:44 GMT+1]
Kad, tokom pravljenja Nes kafe, umesto da uzmeš mleko iz friza tamo ustvari staviš Nes konzervu - shvatiš koliko je multitasking za*ebana i pipava rabota :)