Pa za neke ne moza

Ja nisam medju njima, meni je to licno disfunkcionalno ali imam veoma losu tendenciju da hordujem stvari na desktopu i da konvergiram ka tom screenshotu. To sam izlecio tko sto sam promenio ikonice u 256px ne mogu vise ni da hocu

plus mi desktop lepse izgleda
u 90% slucajeva koristim 10% programa/dokumenata/etc koje imam i njih drzim pinovane (tu mi je win7 bio od velike pomoci). Ali tu je uvek onih 10% koji su meni veoma vazni, koji mi obicno zatrebaju na moments notice, najcesce tokom conference call-a i gde mi treba brz i efikasan nacin da proandjem sta mi treba. Trenutno u ovom okruzenju (radnom) imam 156 instaliranih aplikacija i oko 588 ikonica u start meniju (nisu sve .exe linkovi, ima readme i slicnih, ali ne retko mi i to zatreba, narocito release notes), koje mogu da pretrazujem bilo po imenu, bilo po lokaciji/instaliranoj aplikaciji, bilo manuelno ako se bas ne secam nikakvih detalja. I da, koristim sve te aplikacije. I sad treba satro All Apps u teletabis metrou da mi zameni sve to? Jasta, kad bi se zezali. Taj metro crap ne moze ni da prismrdi mom desktopu
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić