Konkretno, ugovor mi istice 25.1. a obracunski period je od 10. do 10. pa me zanima kada je najbolje da se podnese zahtev, a da se ne placaju neke njihove ugovorne kazne, penali ili kako god ih nazvali.
Prvobitno sam hteo da predjem na njihov prepaid, ali sam u njihovoj poslovnici dobio informaciju da mora da prodje 1 ceo obracunski period nakon podnosenja zahteva, da bi oni odobrili raskid ugovora i prelazak na njihov prepaid (naravno, sve u cilju da bi ucarili jednu pretplatu), a da zahtev ne moze biti podnet pre isteka minimalne ugovorne obaveze.
Nije me mrzelo i svratio sam do druge poslovnice, gde sam dobio za nijansu drugaciji odgovor. Tu su mi rekli da je najbolje da podnesem zahtev za raskid ugovora pre 10.1. i da onda prodje taj obracunski period i da ce od 10.2. broj automatski biti prebacen na prepaid.
Zbog njihovog pilcarenja, konacna odluka je da cu prebaciti broj u MT:S prepaid, jer ne mogu da razmisljam hoce li mi VIP slucajno iskljuciti broj ako ne uplatim dopunu svakih nedelju dana (malo karikiram, ali skoro da je tako..)
Nadam se da sam bio razumljiv i interesuje me da li neko ima iskustva sa prenosom VIP postpaid broja u neku drugu mrezu, kako bih izbegao njihove bezobrazne "fore" i kako bih zavrsio sa njima sto je moguce ranije