Sivonja?

Hvala na komplimentu, druze supermoderatore. Dakle, definitivno menjam Xilence, juce saznajem da bas Spire i Xilence u zadnje vreme imaju dosta plagijata u svojoj opremi, ovaj Xilence kako god da montiras dzabe. Nema tu zapreminu aluminijuma (pasivnog dela) da bi hladio i to je to, pa jos se i kuler vrti na malom rpm za taj hladnjak, a box pasta je verovatno "Azulyn" ili "Denta fresh"

whitening naravno i to za na vrh cetkice.

Velike oscilacije temperature, bucan je za navodnih 21db, ovo ima bar 30-ak, ima deklarisan RPM, ali kvalitet plastike kulera, onda pasivnog dela, su veliki veliki minus, ovo mozda moze da hladi neki Celeron, neki mobile Intel, ali tesko starog dobrog Prescott-a.

Mislim da maticnoj posle svih eksperimenata i sa napajanjem i sa natezanjem kulera nije nista, racunar radi normalno, ne prijavljuje gresku prilikom podizanja sistema (kao sto sam gore opisao), ne znam sta je to bilo ali vise ga nema. Nadam se da se nece vise pojavljivati. Treba jos jednom da zamenim kuler na proc. i ako to prezivi onda moze u "Survivor".

Javicu se nakon ugradnje nekog kvalitetnijeg kulera.
3. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.