Pa i ja regularno btowsujem sa IE9 i skoro svoi sajtovi imaju JS i ja nijednom nisam priemtio to o cemu pricas. Osim ako ne koristite IE64 koji je los. Ajde bas daj taj test case da vidimo, sta vi to browsujete pa vam IE9 ludi?
Drugo nevazno je da li je Ax io stabilan pre IE9, IE9 ima novi security model za Ax i pored filteringa, verovatno vas to kaci. Dakle, sve sto je bilo u vezi sa ActiveXom pre IE9 vise ne vazi, nova prica.
@plus_minus
tri stvari:
1. Jednostavno ne zelim da placam web developera da radi sve izrade (i jos gore promene) 5 puta za istu stvar. To vreme se akomulira, kraj price, ja znam da je tebi super sto ces ti tako da sisas pare iz budzeta projekta bilo vremenski bilo kroz velicinu sorsa ali tvoj pogled na stvari nije jedini.
2. Bloat stranice i povecavanje velicine sorsa i loading time-a bez IKAKVE realne potrebe, samim tim povecanje DOMa i memory footprinta stranice. usporen rendering jer CSS engine mora za svako proracunavanje efektivnih stilova da preskace preko onih stilova koje ne razume. Bad mojo all around.
3. Zivot ne pocinje i ne zavrsava se sa ovim browserima, ocigledan primer je IE10 koji ce imati transitions ali nijedan web projekat koji je ZAVRSEN pre IE10 nece raditi na IE10 jer sors nece ukljucivati -ms-transition-*, i tako ces imati situaciju da aplikacija uradjena po STANDARDU ne radi na browseru koji implementira taj STANDARD i zahtevace da se napravi novi projekat koji ce updateovati sors tako da ukljucuje IE10 stil, dakle $$$, alokacija resursa, testing i celokupna PM metodologija (koja god da je) primenjena oko ispravljanja gluposti. Ovaj pristup standardizaciji je u potpunosti u suprotnosti sa onime sto rec STANDARD znaci.
Da je CSS standard propisao da se koristi set unapred poznatih -transition-* stilova nijedan od gornjih problema ne bi postojao, zar ne?
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić