Citat:
možda se pogodilo da je pisalo 150 a realno je bilo 50 ili je Sirena87 videla jdenog dana da je 150, a uplatila sutra kada je možda vraćeno na 50 ... najbolje da ipak proveri kako se zvala dopuna i da li je telefon potrošio toliko.
Najmanji postpejd tarifni dodatak je 50MB, ali se u sklopu akcije "3x više", koja i dalje traje, dobija 3x više MB, dakle 150. Ako je uzela 300MB dobija 900MB, itd.
Citat:
Nidža: Na 2 mesecna racuna u iznosu od 50.000 i 30.000 su mi retroaktivno "primenili" tarifni dodatak za net na MIX broju...
Ključno pitanje: da li si ti uopšte aktivirao TD na broju ili ne? Jer ako jesi, a znamo da godinama nije lepo prikazivano, onda je logično da uvaže reklamaciju. Na žalost ili na sreću, TD sada odlično radi i bojim se da reklamacija nije slamka spasa.
Citat:
Sirena: da se pravim blesava, kao imam neki krs od telefona, nama veze sa androidom koji je sam to mogao da napravi
U laži su kratke noge.

Prilikom svake konekcije šalje se IMSI ali i IMEI broj (koji jedinstveno određuje uređaj) -- odlično se zna koji uređaj je pristupao. To je čak i javni podatak. Uloguj se na Moj Telekom, klikni na Moji servisi, pa Detalji i videćeš marku telefona s kojim si poslednji put pristupila mreži.

Nemoj ništa da pišeš sada, sačekaj listing. Iz Excel fajla će se jasno videti koliko je potrošeno i kada i bićemo pametniji za savet.
Citat:
Evo i sad sam pogledala, postoji 150 MB tarifni dodatak, taj sam uplatila, i postoji i sada, upravo pogledala.
Kod mene je tako.
Kod svih je isto: 50MB, 300MB, itd:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/tarifni-dodaci.908.html
Kako je u toku "3x više" kampanja, na telefonu, pri aktivaciji, piše 150, 900MB, itd:
http://www.mts.telekom.rs/inde...i-puta-vise-mb-do-30-juna.html
Nadam se da se razumemo sada?
Moje mišljenje je da si potrošila 150 + 250MB. Potrošiti 250MB na Android telefonu je lako, otvori se nekoliko klasičnih sajtova (ne mob verzije), pokrenu mape, speedtest i voila -- ode! A tek aplikacije za koje ne znaš, koje su uradile update, sync... No, videćemo, držim fige!