Citat:
forestpk: Piše sve i svašta od toga da je FF greška, do toga da je FF ok ali ako pre toga izbroji pa se onda pojavi FF. Ako se odmah pojavi FF onda je to problem jer inicijacija nije ni počela. Uglavnom kad jednom pocne da zeza ova ploča sve popravke su kratkog daha, tako piše.
Ne znam za tvoju plocu,ja imam 8RDA3 sa nForce 2,i nikad nisam imao problema sa njom (kuc,kuc)

Jedino sam jednom sumnjao na kondenzatore jer su pistali kad otvorim igru ili neki zahtevni video,ali se ispostavilo da je napajanje oslabilo i da su kondenzatori uspeli da peglaju napon pa su zato i pisteli (tako mi rekao serviser). Mislim da su sifre na displeju univerzalne za Epox,i da FF znaci All OK. Samo sto treba da odradii inicijaciju do 99 pa onda FF.
Sto se tice gasenja na dugme,da bi ugasio na power dugme ne pritisnes ga samo jednom,nego ga zadrzis dok se ne ugasi komp,par sekundi (samo drevne masine su se gasile jednim pritiskom jer su bile On/Off varijante,i kad ides start-shut down kad ti pise da je bezbedno ti onda na dugme u polozaj OFF-i sve to do Win Me cini mi se).
A koje to napajanje imas,nisam skoro video napajanje sa prekidacem pozadi?
Nekad sam imao Gf4 grafiku koja je imala problem sa kontaktom,i nekad mi se desavalo da na ploci stoji FF a sistem se ne podize tj ne zvrnda Hdd vec stoji u mestu. Onda ugasim,malo "cacnem" GPU,upalim i sve radi OK. Naravno zamenio sam GPU.
Jos ovo : skoro sam bio do druga sa istim problemom kao ti,samo novija masina. Znaci nema slike na monitoru. On ga pali gasi hiljadu puta dok ne "probije led" i onda se upali. Otvorim napajanje i vidim jedan naduveni kondenzator i preporucim nabavku novog a staro za otpad. Tako je i bilo,a drug je opet kupio nekog kineza za 10e,pa videcemo koliko ce trajati,jer prethodno napajanje je isto bilo kinesko,cini mi se JNC,i sljakalo je oko 1,5 god.
Probaj prvo sa napajanjem i grafikom pa objavi.