Koja vam je radna temperatura (uslovi normalnog koristenja)
Ja imam ASUS P7H55-M PRO i i3-540 i grafiku ASUS 5770 CU Core, i radna temp. procesora je oko 45-50C.
Do sad nisam puno primjecivao ovoliku temp. dok nisam instalirao Portal 2 igru, i primjetio da prilikom igranja jedan od coolera "zvizdi" kao lud, u pocetku sam mislio da je od grafike, dok nisam otovrio kuciste i skontao da je od procesora

pa zatim instalirah Asusu probe da vidim temp, i kako je po defaultu treshold na 60c prilikom igranja zakucava se temp. na 61c. Koliko znam do sada je za intele radna temp. bila oko 30ak stepeni C.
Malo sad razduvao hladnjak proc. jer je bilo malo prasine, i kupio pastu i zamjenio jer je bila do sada ona fabricka sto dodje na samom hladnjaku...
Mada sam negdje nasao na netu da ovi novi "i" procesiri imaju vece radne temperature.
The maximum temperature of an Intel processor depends on the model but it normally range from 60-65 ° C for the Pentium 4, 50-65 ° for the Core models and 70 ° C for the Nehalem generation (i3/i5/i7 ). The mobile processors support up to 100 ° C approximately.
Nista nije overklokovano....
www.kakodocertifikata.com