Znam.
Ovo moje je guralo bas binove za svadbe do 300-400ljudi i to na 4ohm. Onda je crkao jedan kanal, popravljeno i odmah na sledecoj svirci crkao. Onda je taj covek meni pozajmio to pojacalo za moj 18-ti i ja sam na njega vezao 5.3oma jer mi je on rekao da moze na 4oma. Pa sam tako ja sve vezao na jedan kanal, to je guralo od 21h do 2:30 ujutru kada je crklo. Posto on nije hteo vise da ga popravlja a meni nije trazio nikakvu nadohnadu za stetu, iako me tad prvi put video i upoznao ja sam resio da ga kupim. Posto za ispravan nebi imao novca, ovaj me kostao 50e a STK-ove mi je poslao clan sa ovog foruma 44250 (ili STK po drugim nadimkom, ima sve na pocetku teme).
I tako ja dosao do ovoga!
Dok je to kod njega radilo na 4oma STK-ovi su bili originalni a taj sto je menjao je crkao odma prvo vece.
Zbog toga je meni bitnije da pouzdano radi nego da dobijem na snazi. Posto imam jos jedan STK i plocice hocu da napravim jednokanalno bas pojacalo i onda mi vise ne treba. Posto sam ide matursko, itd, itd.. moracu da malo odlozim tu gradnju ali ce je svakako biti

.
Inace sam sasvim zadovoljan snagom i kvalitetom zvuka.
Pozdrav!
Ackopk.