Evo, posle izvesnog vremena doslo je na red da resim i taj problem. Radio sam malopre jednu pripremu u Photoshopu ali kada sam je stampao to ni na sta nije licilo (dobro, nije bas da je tako ali nije isto kao na monitoru

Pa da krenem redom. Bas zbog tih razlika u prikazu i stampi uspeo sam da iskukam u firmi novi monitor kako bih imao sto verniji prikaz toga sto radim. Uzeo sam BENQ G2222HDL koji je prikljucen preko DVI izlaza. Medjutim, time nisam resio problem, a sto je najgore, ne znam kako da ga resim. Tu su pocele moje nocne more i gubljenje volje za rad.
Moje pitanje bi trebalo da bude jednostavno: Koji Color Profile da podesim za RGB i CMYK kako bih dobio sto verniju sliku na ekranu i u stampi?
Nesto od podataka:
U Control Panel-u Color profile je G2222HDL DVI (Kao default i jedini)
Photoshop CS4 color profile - svasta nesto i sad ne znam gde sam

Stampac 1: Xerox Phaser 6300DN (Neki PostScript network driver - ako to ima ikakvog znacaja)
Stampac 2: Xerox DocuColor 3535
Kao primer kacim attach koji sam odradio. Slova koja treba da budu drecava u stampi ispadaju nenormalno tamna. Kada sam cackao podesavanja u PS cak sam dolazio do situacije da su mi slova tamna a kada izaberem svetla slova on mi ih vrati na tamna :S
Unapred hvala.
Pozdrav.
Tek sad znam koliko ne znam...