Moje iskustvo sa njima je lose.
Dosli su sa svojom kablovskom u Paracin septembra 2009. deleci pamflete u kojima se garantuje da ce tokom 2010. godine pretplata biti 340 dinara, uz najavu interneta po povoljnim cenama.
Nasao sam lokal gde su stacionirani i od septembra 2009. do juna 2010. jedno 10 puta prolazio pored lokala u radno vreme ali nikog nije bilo, samo broj telefona i papir da su na terenu. Zvao sam jednom, javio se neki lik i kroz stenjanje rekao "Ej popeo sam se (nisam razumeo gde), kazi sta 'oces ?" Ja ga pitao kad planiraju da dodju u moj deo grada (a Paracin kao veliki) i on kaze do februara 2010. Pitam koliko je sigurno, kaze 100%.
Od tada sam centrali u Nisu slao jedno 10 emailova i zvao broj sa njihovog sajta ali se tamo cak niko nije javio ?!
Batalio sam ih kao skroz nepouzdane !!! (Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da sam im nesto pre toga uplatio i sklopio ugovor).
Naravno nisu ni prismrdeli u ovaj deo grada.
PS
Ako nista drugo, kad su se oni pojavili u PN makar je Kopernikus reinstalirao sve svoje kablove i sistem kroz Paracin pa ljudi koji to imaju kazu da je bolje

--
ES is the bes' ! ;)