skuplje su jer ponude u najvecem br slucajeva zavise od toga koliko cesto dopunjavas br,ja npr imam 2 telenor prepaid-a koja max dopunjavam s 200din mesecno,desilo mi se u vise navrata da dobijem sledecu ponudu,dopunite kredit s 200 ili vise din i dobijate 1000min u mrezi i 1000sms-a prema svim mrezama i to mi vazi 30 dana od dopune,i sad pazi ista ponuda na 2 kartice nisam znao koju pre da koristim,u tim slucajevima telenor postpaid mi je sluzio samo za pozive prema drugim mrezama

sad je slucaj da su mi na jednoj kartici povecali ponudu pricaj i kuckaj nesto preko 100din cini mi se 150din i dobijam 450min u mrezi i 450 sms prema svim mrezama koje mi vaze 7 dana,to je realno skupo,na drugoj kartici i dalje mi je ista ponuda za 50din dobijam 150min u mrezi i 150 sms prema svim mrezama i vaze 7 dana,to je ok ponuda.
sto se tice mts-a trenutno mi je aktuelna promocija vezana za sms za 49din dobijam 4900sms-a prema svim mrezama,vazi 7 dana od aktivacije,e sad moje pitanje je dokle traje ta promocija jer na toj kartici imam 100din kredita pa da iskoristim ovu promociju dok je ne ukinu?
pronasao sam,promocija traje do 20.12
sto se sms-a tice,pomoc ce svakako biti tarifni dodatak dodaj sms na telenoru gde kuckadzije mogu dosta da ustede,a i kupovina dodatka traje 30dana od aktivacije ili dok ga korisnik ne potrosi
[Ovu poruku je menjao cimer dana 18.12.2010. u 16:27 GMT+1]