Nikola Maravic
Citat:
Pa to sa upgradeom softwarea je relativna stvar. Ne znam sta je tacno potrebno da bi se to uradilo na nokii al mislim da nije dovoljan samo kabl.
vojta smeker
Citat:
joj bre sonic75g evo sad sam proverio koji mi je softver na mobu- V 3.16 15.08.2002 staro breeee
ma daj cisto sumnjam da je neki problem da i to sam uradim,kad sam znam da sredim windows (da ga obrisem i instaliram) ja mislim da je ovo maciji kasalj

))))
pogotovo sto je mob u pitanju!!!!
imam ja softver za tu nokiu ali ne znam kako da obrisem ovu verziju i kako da vidim koja je to verzija na cd-u sto imam.kad bi mi neko pokazao kako se to radi verujem da bi i to sam mogao da uradim.
Nemozete to sami, jer vam treba neki od boxova (Prodigy, Tornado, Twister), i nije to maciji kasalj, narocito za Symbian telefone, a windows ti je maciji kasalj to sad i osnovci znaju da srede. Bas bih voleo da te pustim da mojim boxom pokusas da isfleshas 7650, ne bi je vise upalio, kunem ti se

To stpo imas na CD-u koji si verovatno dobio sa fonom nije softver za telefon, tj. flash nego korisni programcici koji ce da ti omoguce da ne koristis telefon samo za SMS i pozive

Ako hoces da upgrade-ujes Softwer na fonu to moras i da platis (za 7650 25 eurica ) ili kupi neki od boxova (od 200 do 350 eurica), pa mozda i uspes

When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...