zzz030@
Ne mislim da na taj nacin preko drustvenih mreza dodjem u kontakt sa buducom,i direktno pitam,bez posrednika. Ima pravnih osnova da se osiguras,naravno ako buduca "zena",pristane na to,znaces da ima casnih namera da te ispostuje do kraja. Ne drzis je direktno ti u saci,ali drzi je zakon u saci koji ti mozes da aktiviras,onog trenutka kad pokusa da te izradi. Naravno,ti gubis sve,proteraju te,ali direktno vuces i nju tim potezom,i ugrozavas njen status u ch. Opet kazem,treba njena dobra volja i casne namere da se slozi sa tim predlogom.

nisu to tvoje zle namere,vec samo osiguravas sebe. Ali licno mislim,da je tu posrednik najbitniji. Samo ti zelim strpljenja! Vec si tu,vec imas nekih mogucnosti. Strpljen spasen! Mislim da ako u narednih godinu dana ne uradim konkretne stvari povodom ch,odustacu i otici u italiju,i resiti svoj status tamo.
Zasto? Ovo vise ne mogu da gledam i slusam,i pored dokaza o krivicnom delu i svega,ljudi koji su opljackali Srbiju,sada su sklonjeni medijski,ali su savetnici najjacih ljudi,evo link pa ako te ne mrzi kad se dosadjujes baci pogled! Zadrzace te u Ch,i pored svih problema na koje nailazis
https://www.youtube.com/watch?v=1-4y7tsclzE. Puno pozz,a ako nameravam u skorije vreme u ch,razmenicemo kontakt,pa na pice da idemo. Ja castim
@elmagico
Hvala na tom odgovoru,znaci i ovde je moguce to izvesti,a da je krajnji cilj isti. Oke

Elmagico da se razumemo,ne verujem da trazenjem ljudi iz ch u srbiji nesto uspeo. Prvenstveno jer im neznanac dolazi na bum. Msm da preko kontakta ljudi direktno u ch,moze da se napravi direktan kontakt.
Sa druge strane,verujem da svojim izgledom mogu da zavedem neku u diskoteci

ali,upravo iz tih nekih razmisljanja o cemu pricas nisam razmisljao o tome,a i sada sam se uverio time,da su drugacije odrasla deca 90-ih,pa su i manje sanse za konkretan razgovor o tome,a jos i njeni roditelji da se sloze o fikstivnom braku.
Ono sto je problem i sve me vise zabrinjava,sto mi je rekla osoba iz ch. Ja mozda i mogu preko kontakta da nadjem takvu osobu,ali sama procedura oko papira,stana,zaposlenja (bez jezika,jer ga ne znam) je daleko teza od cina sklapanja gradjanskog braka. Ne tezim ja nesto licno o ch drzavljanstvu,ali jedini status boravka i rada jeste brak,sto vodi ka drzavjanstvu. Videcu kako ce se odvijati situacija,ali ne idem glavom kroz zid da bih uspeo u tome... Doktor nauka nisam da bih isao tim putem o statusu

Eto Arsenije,i pored svih preporuka,on sam ne misli da ima sanse da resi lako status preko studija,a zelim mi svu srecu.