Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa igricama na jednom racunaru u mrezi

[es] :: Windows mreže :: Problem sa igricama na jednom racunaru u mrezi

[ Pregleda: 2162 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Daffa
Podgorica

Član broj: 175202
*.crnagora.net.

+2 Profil

icon Problem sa igricama na jednom racunaru u mrezi05.08.2010. u 12:18 - pre 179 meseci
Pozdrav svima.

U igraonici imam mrezu od 9 racunara (8 korisnicih i server). Problem se javlja na 7. racunaru, i to onda kada se kreira server LAN igrice (Frozen Throne, Call of Duty 2, Counter Strike...). Ti serveri se u igricama ne vide. Medjutim, kad izadjem iz igrice, i pokusam da pristupim dijeljenim folderima na mrezi, sve je ok. Internet takodje radi bez problema. Dakle, problem je samo u okviru igrica. Za upravljanje igraonicom koristim program SmartLaunch. Pomenucu i to da SmartLaunch cesto gubi vezu sa clientom na tom racunaru (7). Sta tu moze biti problem?

Hvala unaprijed.

Odgovor na temu

Miroslav Cvejić
Technical Lead
Shift 4 Payments
Vilnius, Lithuania

Član broj: 802
*.adsl-a-1.sezampro.yu.

+537 Profil

icon Re: Problem sa igricama na jednom racunaru u mrezi05.08.2010. u 20:35 - pre 179 meseci
Da nije upaljen firewall na tom računaru?

Odgovor na temu

Daffa
Podgorica

Član broj: 175202
*.940.crnagora.net.

+2 Profil

icon Re: Problem sa igricama na jednom racunaru u mrezi06.08.2010. u 10:05 - pre 179 meseci
Firewall nije upaljen, ali mi je u pocetku ipak davao upozorenja o blokiranim aplikacijama (igricama). Nije mi jasno kako je to moguce kad je ugasen. Sad ne daje ta obavestenja, ali problem je jos uvijek tu.

Odgovor na temu

[es] :: Windows mreže :: Problem sa igricama na jednom racunaru u mrezi

[ Pregleda: 2162 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.