Slažem se sa djurkash-om, promene koje su se desile dolaskom nove generacije telefona i tableta promenile su korisničko iskustvo skoro koliko elektronska izdanja novina utiču na Gutembergova štampana izdanja.

Mi, relativno stariji, proveli smo dosta vremena sedeći za računarom, gledajući u monitor. Sada, kada se to promenilo, koristimo svaki tren da to bude na nov, zapravo prirodniji način pri konzumiraju sadržaja ili interakciji. Skoro svo čitanje svega prebacio sam na tablet. Sve što je u web-formatu i gledam na kompu, prebacim sa "Send to Phone" (Chrom ekstenzija) na tablet/telefon i čitam sa njega, čak i kad sam kod kuće. Najpre sam e-ink čitačima zamenio klasične knjige i PDF-ove, a kasnije skoro sve što je konzumiranje sadržaja prebacio na tablet. Između ostalog, tu je čitanje foruma. Svi forumi koje pratim, uključujući i još jedan iz SRB, mogu se čitati sa TapaTalk-a. Šta više, sve duže i duže postove pišem upravo sa tableta.
Mislim da umire vreme email notifikacije o novim porukama u temi, dok je daleko praktičnije da aplikacija za čitanje (TT) prikaže teme koje pratim sa novim porukama i sama vodi računa gde sam stao. Na taj način lako mogu da vidim i nove teme. Možemo da negiramo revoluciju ili umanjujemo vrednost, ali ona se ipak desila.