Citat:
MiodragPA:
Planiram da kupim Falcom t2200.. Ovde vidim da je u principu dosta hvaljen.. Ipak, malo me muci sto sam na dva sajta video komentare koji su me malo obeshrabrili..
-ja sam prilicno zadovoljan, jedno vece, dok je padala kisa, mi se desilo da slika i zvuk "seckaju", inace radi ok sa signalom od 73-75% 25km od Avale, sa 20 metara nastavljanog kabla i Logom 3...
-podrska za DD+ mi je bitna k'o lanjski sneg, isto koliko i specifikacije JP ETV

a gledajuci godinama DVB-S2 kanale gde je i dalje dominantan format zvuka MPEG-1 Layer 2, ne brinem se previse da cu ostati bez zvuka...
-moj 8GB noname kineski FAT32 formatiran USB flash (sa dealextreme-a) cita i pise bez problema...
-scheduler nisam koristio, niti planiram...
-prilikom isključenja uredjaja preko daljinskog upravljača, uključivanje posle par sati daje sasvim istu sliku kao i pre gasenja...

-ako se pojavi novi firmware super! ako ne... i ovako pristojno radi...
kome trebaju "bells and whistles" ima za 300€ full uredjaje... ovo je low cost varijanta da se upoznamo sa tehnologijom i uzivamo u malo kvalitetnijoj slici sa lokalnim sadrzajem...
“Choose a job you like, and you will never have to work a day of your life”
“Looking at small advantages prevents great affairs from being accomplished”
"Great power comes with great electricity bills"
"The fact that there's a highway to Hell but only a stairway to Heaven says a lot about
anticipated traffic volume"
"Fate: protects fools, little children, and ships named NCC-1701"