paradoxxx Novi Sad
Član broj: 231644 Poruke: 209 *.dynamic.isp.telekom.rs.
|
Meni istice ugovorna obaveza 3.7, a kako su mi rekli mogao bih potpisati novi ugovor 4.4. E sada, s obzirom da sam povecao KT sa prvobitnih 500 na 1000 dinara uz 50 posto popusta, morao bih da se prethodno vratim na KT 500 kako bih recimo u maju potpisao ugovor na mix-net od 660 dinara sa popustom, u suprotnom, morao bih da uzmem samo onaj veci paket od 1140 dinara, da li sam u pravu? Trenutno imam nekih 8000 dinara osnovnog kredita na kartici kojeg ne trosim, a ona mi je primarna, svi su mi kontakti u mts mrezi, uglavnom. Mislio sam da se i bonus kredit zbraja, ali ne, maksimalno je moguce imati 2000 dinara bonusa na kartici u jednom trenutku. Izgubih 150 dinara 1.4. Svaka skola se placa :) E sada, imam par nedoumica:
1. Posto uglavnom kuckam poruke u mts mrezi i nesto malo mesecno ka inostranstvu, razmisljao sam da ili potpisem gore pomenuti paket, koristim intenzivno i internet, ili nastavim sa KT 500 u kombinaciji sa FishTextom za nacional i inostranstvo. Kako se pokazao taj servis? Poruke stizu momentalno?
2. Istekne mi ugovor, a moram da najavim otkazivanje istog 15 dana ranije, predjem na obican pripejd, sa tim nagomilanim kreditom.
3. Vipova opcija, mislio sam da necu ovo reci nikada, VipZaSve, mi izgleda jako primamljivo, da se je pojavila pre godinu dana, ne bih nikada prelazio na KT, preneo bih broj u Vip. Inace ukoliko se uplacuje ta promocija, da li traje neograniceno ili mogu da i nju jednom ukinu?
4. Mogu li traziti da mi isplate na racun osnovni kredit sa KT?
Svaka sugestija je dobrodosla :)
|