Iskreno, nisam, jer ne mogu da savladam svoj otpor prema autističnom pristupu koji Apple ima za sve svoje proizvode - sve je proprietory, ne možeš ni bateriju da zameniš sam, Veliki Brat mora da odobri svaku aplikaciju koja se ponudi korisnicima, a ako predstavlja bilo kakvu (stvarnu, pretpostavljenu ili umišljenu) konkurenciju - eeee, onda ćeš se načekati dok ne dobiješ (negativan) odgovor. Imao sam mogućnost da ajfon pazarim za 400 € u okviru nekog poluprivatnog paketa, ali sam ipak odustao.
Ne sumnjam da su ti proizvodi "top notch", ali i ne mogu sebe da zamislim kao ponosnog vlasnika jednog ajfona ili ajmeka.

Zato se držim blekberija, koji je šampion što se tiče poslovne upotrebe, i (od pre nekoliko dana) androida na HTC Desire, koji je stvarno prevazišao sve što sam do sada imao (osim mejlova, koji na blekberi stižu trenutno).
Iskreno, malo me nervira i nemogućnost multitaskinga na ajfonu, a nekako sam se, brate, i navikao na odsustvo "eye candies" na blekberiju - sve starovremsko, UI pregažen vremenom i prilagođen poslovnjacima, ali zato blekberijev puš - eee, to još niko nije prevazišao i teško da će ikada.

Android je posebna priča: upotrebljiv, lak za korišćenje, lep na oko - sve pohvale. Razmišljao sam o Nexusu ali sam se ipak odlučio za Desire. Mada, koliko vidim, vrlo su slični.