Sada kada ovo napisem ne znam da li cu ja ispasti lud ili nepismen. Mislio sam da nisam ni jedno ni drugo ali naprosto vise ne znam.
Napokon, stigli racuni.

Mislim sta reci, lud zbunjenoga.Ja stvarno vise ne znam kuda je otisla ova drzava ili jos bolje ceo svet. Ma tu se ne zna vise ni ko koga i u sta. Naime, kako sam ulozio primedbu na novembarski i decembarski racun stigle su mi korekcije racuna ali kakve. Poslali mi sada racun iz meseca oktobra koji sam uredno platio i koji nisam reklamirao te naznacili da ga platim do 15.02. takodje, korigovani racun iz decembra sa, opet, rokom dospeca 15.02. U tom racunu ( decembarski ) stoji da onaj famozni 7474 nije vise vise 150.00 vec 30.00 din. Onaj oktobarski u kojem je naplacena stavka VAS SMS (6) iznos 300.00 din. je korigovan i ta stavka je 0 u oba smera. Odem na sajt "Moj racun" i vidim tamo pise da sam platio oktobarski racun, proverim u banci, stoji i tamo potvrda da sam ga platio. Postar doneo racun da ga nisam platio. Zovem sada 789 i pitam bla bla bla. Covek kaze, to vama stize korekcija samo za prikaz i vi to ne treba da platite.Onda kaze, sacekajte malo, slusam muziku,lepa prija za usi i ja se opustio... da da, treba da platite.STA, prolomim se ja a on kao iz topa, sacekajte malo, sad nije vise onako za moje uho prijatna muzika al' ajde slusam ... ne ne, ne treba da platite to je znate ..., cekaj, stani, polako, slusaj molim te: reci mi samo, koliko ja trenutno dugujem da to platim i da idem da legnem,vec me je glava zabolela. Pa treba da platite samo decembar mesec i to je to, da da, decembar i iznos koji je na njemu. Sta je sa novembrom, nisam platio novembar,reklamirao sam ga, kazem mu. Pa to je sve uracunato sada u decembru. Cekaj covece, polako,kako uracunato, ispada da treba da platim sada oko 3000 din. manje nego ranije. Ne mogu da verujem da sam pljuvao na MTS, sram me bilo. Pa tako je sada korigovano,opet ce on. Upitam ga jos zasto mi pise da oktobarski trebam uplatiti do 15.02.2010 a on da ne trebam. Pa to je samo u vas uvid ... e ovde sam prekinuo vezu. Iskreno ne znam sada ni ja sta sam pisao tj. kojo su moje reci a koje doticnog. Odmoricu se malo pa cu mozda kasnije uraditi korekciju.