Verovatno si se do sad snasao s telefonom, ali ajd da ti pripomognem

Na cd-u koji si dobio uz S55 imas desetak dodatnih melodija i slichica i software potreban za koriscenje Bluetooth-a (ja koristim Bt bez tog software-a

)
Na internetu imas gomiletinu sajtova s kojih mozes da "skinesh" melodije , slichice na komp , pa to prostim desnim klikom prebacish u telefon. Naravno moraces da kupis jednu sitnicu : Bluetooth

Ja kameru nisam ni kupila jer imam dig. foto-aparat a inache nemam lepo mishljenje o kamerama za mobilne telefone

Dakle , svasta nesto ima na tom telefonu , moja jedina zamerka je taj displej s tkao malo boja...jedino mms slike i slike iz crtaca mogu da budu zanimljive , fotografije - nema shanse..
Telefon prima midi fajlove kao melodije , tako da mozes da iskoristis i obisan karaoke fajl da ga prebacis u telefon kao melodiju , a , hvala internetu , na skoro svakom sajtu imas neki midi fajl koji mozes da iskoristis kao melodiju , a ako si malo veziran oko rada na kompu postoji i PSM player u kojem mozes da seckash i pravish duzine melodija koje su pravljene u MMF formatu jer je to jos jedan format koji ovaj telefon podrzava kao melodiju ...e , ajd dosta od mene , ostavi komentar na forumu ako ti nesto zapne, ja sam kao "veteran" za siemens , jer otkad imam mobilni telefon , uvek je siemens

)
Previse analize dovodi do paralize :)