Hehehe, operacija uspela, pacijent umro

Elem, bio sam u servisu, kaže majstor na Sony-u ekran prso, pušta vazduh, i zato riknjava, on namesti, on opet izgori za max 10 minuta. Kaže, najisplativije ti je da ga nosiš do prvog kontejnera. Što se tiče Phillipsa kojeg mi je rekao, ima ga, ali ekran 80 i nešto santimetara, traži 250 evra za njega. Zahvalio sam se i izašao.
Danas sam zvao radnje po Beogradu, za koje sam uspeo pronaći broj fona, niko nema ništa od CRTa sem Vivaxa, Foxa, e imaju i poneki Daewoo

Ovamo gde su bili polovnjaci, onaj grundig otiš’o, ima neki drugi elegance, izgleda kao da mu je 50 godina, nema ni scart ni s-video, ništa.
Od onih na oko lepih, ima jedan mali Phillips 37cm dijagonale, on ih ima, al’ mi je mali, i ima neki Thomson, dijagonale oko 74-5cm, rekao bih odokativno, radnica ne zna tačno, a nisam imao metar pri sebi da izmerim, košta 10 000 dinara. Onako, sivi, lepo izgleda, ima 2 scarta, S-video, i konektore za kameru. Sad, šta je unutra, ne znam.
I tako, izgleda da će
madeinle na kraju biti u pravu, moraću izgleda uzeti onog 74 cm Vivaxa TV-2921PF, evo ga pri dnu
ove stranice a evo mu i slika u prilogu
Jeb'ga, ne znam, da uzmem ono što mi odgovara, izbor mi je sve manji, da ne kažem - nikakav.