@ig07
Ne radim ni za jednog od trenutno prisutnih mobilnih operatera na nasem trzistu. Niti za tim imam zelje, a ni potrebe

.
Bio sam Telenorov korisnik svojevremeno, i na prepaidu, a i na postpaidu. I bas na postpaidu su se prema meni pokazali kao veoma losi i bezobrazni. Posto nisu postovali potpisani ugovor. Od tog momenta sam resio da u njihovoj mrezi ne platim ni jedan jedini dinar. Nazalost, kasnije sam i preko firme dobio jedan njihov postpaid broj, koji gotovo da ni ne koristim, a i kada ga koristim, ne zelim ni jednu jedinu paru da prekoracim limit koji mi placa firma. Posto imam svoje principe

.
Sto se tice MTS-a, ni u jednom momentu nisam spomenuo da su oni dobri ili losi, njih nisam ni spominjao. Ali, opet kazem, ako nista drugo barem su domaci, (citaj domaci lopovi).
Sto se VIPa tice, njihovom postpaid ponudom sam za sada veoma zadovoljan. I, s obzirom da sam kod njih vec vise od godinu i po dana, mogu slobodno reci da nisam imao nijedno lose iskustvo, dok sam sa, vec pomenutim Telenorom, problema imao vec nakon dva do tri meseca po potpisivanju ugovora za postpaid.
Tako da, sto se Telenora tice, hvala lepo, sto dalje od mene, bolje i po mene, a i po njih.