dimnicar dimnicar
Član broj: 48094 Poruke: 509 *.dynamic.sbb.rs.
|
Ma razumeo sam od prve.Znam da nema nista od toga,ali evo moga razmisljanja,mada moze za nekoga da bude i budalasto...
Za mene nema sanse jer sam na sbb,ali ovi preko adsl koji koriste telefonski kabl,mogli bi da naprave mehanizam preko koga bi slali i faxove.
Mogli su da odu na mesec itd, a da ne mogu da ugrade mehanizam za slanje faxa.Mogu,ali nece,jer ih to ne zanima,ili ne mogu da zarade od te zezancije.
Bio je do skora free sms programcic preko koga si mogao bespaltno da saljes sms sa PC na mobilni telefon.kome god hoces i koliko god hoces,u svetu(lepo sam ga iskoristio).
Slicno je i preko Skypa,ali se naplacuje.,ali mozes sa svoga PC da pozoves koga god hoces na mobilni,Zasto ne bi moglo i da se posalje fax,na fax masinu?
To je nesto slicno kao i sa kablovskom preko sbb.Imaju masu tv kanala,a daju tek 5 radio kanal,a mogli bi da daju sve nase radio kanale i bar jedno 100ak stranih....
Ruku na srce ,mogu se slusati preko neta ,win amp itd,ali zasto ne i preko kablovske tv,da sluzi i kao kablovski radio.Ne zanima ih.,a vala i ja ih retko slusam,isto kao sto saljem faxove(jednom godisnje).,al kad zatreba............,a ne mozes....,onda poludis!!!
|