Citat:
Nemoj pogresno da me razumes, nisam hteo da te uvredim ili tako nesto

Ma taman posla, ovde smo da razgovaramo!
Normalno je da fizikalija ima svoju cenu, i posebni zahtevi takođe. Ali u 90% slučajeva posao se svodi na (re)instalaciju Windowsa. Čak često ljudi insistiraju na tome. Kažem im da problem koji imaju može biti rešen i bez novog OS-a, ali oni hoće pa hoće. I meni lakše i njima po volji. Bekap najčešće urade sami (naravno, zaborave Outlook i Favorites ili Bookmarks, ali to je 5 minuta posla). Drajvere najpre pokupim nekim programom za tu namenu i bacim na fleš disk, mada opet u 70% intervencija najvažniji drajveri (ploča, modem, web kamera...) nalaze se na nekom njihovom disku. Imao sam prilike da radim instalaciju od početka, + drajveri + Office + kodeci i plejeri +
30 igrica + virtuelni drajv za učitavanje image-a diska da bi igrice radile + pola sata objašnjavanja kako se sa tim radi + konekcija na Internet + antivirus i objašnjavanje šta je update + firewall i objašnjavanje kako se sa njim radi... 4 500 dinara + brat bratu pojeo sam pola kile kolača! Samo sam se ošugao jer sam radio u dečjoj sobi (tamo najčešće stoji komp) gde se ne puši (u stvari, možda se i puši, ali ja
nikada nisam zapalio u dečjoj sobi), a ja kad sednem da radim, ne ustajem osim da odem da popravim šminku

Ali, kažem, najčešće su intervencije banalne, i baš zbog preporuke ne mogu da derem. Posla nikad dovoljno, ali ne mogu ni puno da se žalim. Mada, kao što si pametno rekao, svako ima svoj stav.
I da, imam markicu za GSP!
[Ovu poruku je menjao SlobaBgd dana 25.08.2009. u 00:58 GMT+1]