Samo bez teorija zavere molim, da tema ne bi otisla u madzone. Uostalom pohadjanje bilo kog od kurseva niti posedovanje bilo kog od insdustrijskih certova ne garantuje detaljno poznavanje framework-a. Iskreno sumnjam da iko, sem mozda zaludnih ljudi sa fotografskim pamcenjem, zna sve klase u .NET-u napamet.
Citat:
virtualVoid: PS. nedavno sam 7 dana pravio svoju klasu za koju sam mislio da sam uradio dobar posao, da bih na kraju otkrio da postoji takva ista gotova .NET klasa koja ne samo da je bolja od moje, nego je obradila i neke aspekte koji meni u trenutku kreiranja uopce nisu pali na pamet. sav ovaj trud sam na kraju bacio u smece i nikad nisam prezalio izgubljeno vrijeme. to je bio povod otvaranja ove teme.

Nemoj uopste da se uzrujavas zbog toga, to ce ti se uvek desavati i najcesce neces ni znati da si to uradio. Ja sam to upravo uradio pre par dana, napisao sam svoj Path.GetDirectoryName

nakon sto sam pokusao neuspesno da ga nadjem u System.IO.File, pa ti vidi
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić